Lägenhet 2 rok, 52,5 kvm

Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1106
1 / 2 - Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1106
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1106
2 / 2 - Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1106
Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1106
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1106

Välkommen in till en rymlig och välplanerad gaveltvåa med trevliga sociala utrymmen, stor balkong och fönster i två väderstreck. Den öppna planlösningen och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem familj och vänner. Hemmet har gott om förvaring i flera skjutdörrsgarderober och badrummet har både tvättmaskin och torktumlare

Kliv in i en trevlig hall med plats för avhängning samt gott om förvaring av ytterkläder och skor i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå kombimaskinen finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen med matplats för flera gäster och utrymme att inreda med både soffa och fåtölj gör sig perfekt för middag och söndagsbrunch med vänner. Under sommarhalvåret kan du duka upp dina måltider på den stora balkongen och ta vara på sköna morgnar och ljumma kvällar. I sovrummet kan du vakna till morgonsol från det stora fönstret och här har du gott om förvaring av kläder och skor i en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 52,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1 av 5
Nummer 21-1106
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Vetenskapen? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Gör en virtuell rundvandring lägenheten


Skanska Bostad i sociala medier