Lägenhet 2 rok, 58,5 kvm

Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1203
1 / 2 - Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1203
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1203
2 / 2 - Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1203
Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1203
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1203

Välkommen in till en rymlig och välplanerad tvåa med trevliga sociala utrymmen. Här kan du njuta av solen många timmar under dagen på en balkong i sydvästligt läge mot gården. Den öppna planlösningen, vinkelköket och matplatsen för flera gäster passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem familj och vänner. Hemmet har gott om förvaring i en klädkammare och badrummet har en kombimaskin som spar på golvutrymmet.

Kliv in i en hall med plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder och skor i en garderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och en smart kombimaskin som spar på golvutrymmet. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen, det praktiska vinkelköket, matplats för flera gäster och utrymme att inreda med både soffa och fåtölj är utmärkt för dig som älskar matlagning och att bjuda hem familj och många vänner. Under sommarhalvåret kan du duka upp dina måltider på den stora balkongen med ljuvligt sydvästligt läge. Här har du många soltimmar under dagen och kvällen. I hemmets ljusa och luftiga sovrum har du gott om förvaring för kläder, skor och väskor i en rymlig klädkammare.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 995 000 kr
Månadskostnad 3 671 kr
Boarea 58,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2 av 4
Nummer 21-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Gör en virtuell rundvandring lägenheten


Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier