Lägenhet 2 rok, 45,5 kvm

Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1301
1 / 2 - Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1301
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1301
2 / 2 - Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1301
Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 21-1301
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 21-1301

Välkommen in till en välplanerad och social tvåa med stor balkong i fint sydostligt läge. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. Hemmet har gott om förvaring i flera skjutdörrsgarderober och badrummet har en smart kombimaskin som spar på golvytan.

Kliv in i en luftig välkomnande hall med plats för avhängning samt gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån har du direkt utblick i det ljusa öppna vardagsrummet. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå kombimaskinen finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den sociala planlösningen med vinkelkök och matplats för flera gäster passar dig som gärna bjuder hem vänner. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar på balkongen i sydostligt läge. Se fram emot att dricka dagens första kopp kaffe eller te i morgonsolen här framöver. Sovrummet har gott om förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 725 000 kr
Månadsavgift 3 032 kr
Boarea 45,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 3 av 4
Nummer 21-1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Vetenskapen? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier