Lägenhet 3 rok, 78 kvm

Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1001
1 / 2 - Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1001
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1001
2 / 2 - Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1001
Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1001
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1001

Välkommen in på entrévåningen till en ljus genomgångstrea med halvöppen planlösning och fönster i två väderstreck. Här kan du njuta av sköna dagar på en stor uteplats i söderläge mot gården. Vardagen underlättas av både badrum med handdukstork och gäst-wc, tvättmaskin och torktumlare samt förvaring i flera skjutdörrsgarderober. Ett av sovrummen går fint att inreda som ett hemmakontor.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob. Härifrån tar du dig direkt in i hemmets ljusa sociala del. Den halvöppna planlösningen med avdelat kök och vardagsrum passar perfekt för dig som gärna lagar middagen ostört medan dina gäster småpratar i soffan. Matplatsen får en fin placering framför fönstret i söderläge och i vardagrumsdelen kan du inreda med både soffa och fåtölj. Under sommarhalvåret kan du njuta av sköna dagar på den stora uteplatsen i ljuvligt söderläge mot den gröna gården. Inred med solstolar, matplats och krukor och skapa ett härligt sommarrum.

I andra änden av hemmet, den mer privata delen, hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Mitt emot finns en liten helkaklad gäst-wc som underlättar vardagen när flera i familjen ska iväg samtidigt.

Hemmets två sovrum ligger vägg i vägg. De har fönster mot norr vilket passar dig som föredrar ett mörkare rum för att sova gott. Båda rummen har förvaring av kläder och skor i varsin skjutdörrsgarderob med linneskåp i det största sovrummet. Det mindre sovrummet går fint att inreda som ett hemmakontor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 78 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0
Nummer 3-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187