Lägenhet 1 rok, 33,5 kvm

Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1002
1 / 2 - Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1002
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1002
2 / 2 - Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1002
Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1002
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1002

Välkommen in på entrévåningen till en ljus etta med stora fönster och där du kan njuta av sköna dagar på en stor uteplats i söderläge mot gården. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. En skjutdörrsgarderob rymmer dina kläder och badrummet har både kombimaskin som spar på golvytan samt handdukstork.

Kom in i hallen som har förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch, handdukstork och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Redan från hallen upplever du hur ljus den här ettan är. Rummets stora fönster har fint söderläge och under sommarhalvåret förlängs ditt hem med den generösa uteplatsen mot gården. Här har du sol stora delar av dagen. Inred med en matplats, solstolar och krukor och njut av fina dagar. Den sociala planlösningen, den rymliga matplatsen vid fönstret och vinkelköket passar dig som gärna bjuder hem vänner. Rummet har gott om förvaring i flera garderober.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 075 000 kr
Månadskostnad 2 444 kr
Boarea 33,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 3
Nummer 3-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier