Lägenhet 3-1003

Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1003
1 / 2 - Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1003
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1003
2 / 2 - Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1003
Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1003
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1003

Välkommen till en ljus gavelfyra på entrévåningen med öppen social planlösning, stor matplats och fönster i tre väderstreck. Det här hemmet är som gjort för dig som gillar att bjuda hem vänner. Här kan du njuta av sköna dagar på en generös uteplats med både söder- och västerläge. Vardagen underlättas av både badrum med handdukstork, tvättmaskin och torktumlare och gäst-wc samt samt bra förvaring i dubbla klädkammare. Föredrar du ett större vardagsrum framför det tredje sovrummet kan du välja bort en vägg.

Kliv in i en hall med plats för avhängning och förvaring av kläder i en garderob. Härifrån når du en liten helkaklad gäst-wc som underlättar vardagen när flera i familjen ska iväg samtidigt.

Det gemensamma köket och vardagsrummet får härligt ljus stora delar av dagen från fönster i både söder- och västerläge. Den generösa matplatsen gör sig fint framför fönstret och vardagrumsdelen går att inreda med både soffa och fåtöljer. Här finns plats för att umgås med vänner och familj. Under sommarhalvåret förlängs rummet av den generösa uteplatsen i vinkel mot den gröna gården. Både söder- och västerläge ger dig chans att njuta av solen under stora delar av dagen och kvällen. Innanför vardagsrummet hittar du ett av hemmets mindre sovrum som har förvaring i en garderob. Om du föredrar större sociala ytor framför ett sovrum kan du välja bort väggen.

I en inre passage som leder mot hemmets mer privata del ligger det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Mitt emot finns en klädkammare som rymmer kläder, skor och sportutrustning. Hemmets större sovrum har fönster i två väderstreck. En klädkammare ger plats åt kläder, skor och väskor. Det mindre sovrummet har förvaring i en garderob och rummet går givetvis bra att inreda som ett hemmakontor om det passar dig bättre.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Reserverad
Pris 5 275 000 kr
Månadskostnad 5 164 kr
Boarea 89 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0
Nummer 3-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier