Lägenhet 1 rok, 33,5 kvm

Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1102
1 / 2 - Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1102
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1102
2 / 2 - Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1102
Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1102
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1102

Välkommen in till en ljus etta med stora fönster och där du kan njuta av sköna dagar på en balkong i söderläge mot gården. Den öppna planlösningen och vinkelköket är utmärkt för trevliga middagar med vänner. En skjutdörrsgarderob rymmer dina kläder och badrummet har kombimaskin som spar på golvytan.

Kom in i hallen som har förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Redan från hallen upplever du hur ljus den här ettan är. Rummets stora fönster har fint söderläge och under sommarhalvåret förlängs ditt hem med den härliga balkongen mot gården. Här har du sol stora delar av dagen. Inred med en liten matplats och krukor och njut av fina dagar. Den sociala planlösningen, den rymliga matplatsen vid fönstret och vinkelköket passar dig som gärna bjuder hem vänner. Rummet har gott om förvaring i flera garderober.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 1 940 000 kr
Månadsavgift 2 444 kr
Boarea 33,5 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1 av 3
Nummer 3-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning September 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Vetenskapen? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Ulrika Larsson

Ulrika Larsson

0736-00 12 99

Gör en virtuell rundvandring lägenheten


Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier