Lägenhet 3-1204

Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1204
1 / 2 - Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1204
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1204
2 / 2 - Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1204
Planlösning från Vetenskapen, Mölndal, 3-1204
Situationsplan från Vetenskapen, Mölndal, 3-1204

Välkommen in till en välplanerad tvåa med trevliga sociala ytor och stor balkong. Den öppna planlösningen och den rymliga matplatsen passar utmärkt för middagar med vänner. Hemmet har gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob och badrummet har en smart kombimaskin som spar på golvytan.

Kliv in i en luftig välkomnande hall med plats för avhängning samt gott om förvaring av kläder och skor i en skjutdörrsgarderob med linneskåp samt ett städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin som spar golvutrymme. Ovanpå kombimaskinen finns en arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Den öppna sociala planlösningen med matplats för flera gäster samt en skön soffa passar dig som gärna bjuder hem vänner. Under sommarhalvåret kan du flytta ut dina måltider till den stora balkongen och njuta av ljumma kvällar. Sovrummet har förvaring av kläder i en garderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR. Tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin, kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel på ditt hem finns tillval i alla rum, som till exempel olika sorters kakel, köksbänkskivor, golv och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 575 000 kr
Månadskostnad 2 885 kr
Boarea 42,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2
Nummer 3-1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Augusti 2023
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Gör en virtuell rundvandring lägenheten


Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier