Välkommen in!

Här hittar du ett smakprov på några av de hem vi planerar i Vetenskapen. Alltifrån en mindre etta med vinkelkök till en härlig trea med skjutdörrsgarderober och en ljus familjefyra med klädkammer och gäst-wc. Samtliga tre hem har rymliga balkonger mot den gröna gården. Vi hoppas att du kommer hitta ett hem som passar just ditt liv.

Smart etta med vinkelkök

Stig in i en ljus välplanerad etta med öppen planlösning och praktiskt vinkelkök, perfekt för dig som gärna bjuder hem vänner. Under sommaren förlängs hemmet med den trevliga balkongen i härligt söderläge mot den gröna gården. Här kan du njuta av många ljusa stunder. Hemmet har bra förvaring i en skjutdörrsgarderob och i det helkaklade badrummet hittar du en smart kombimaskin som spar på golvytan.

Social trea med balkong med kvällssol

Hitta hem till en trea med separat kök och vardagsrum och en härlig balkong med kvällssol mot gården. När vädret tillåter kommer du att duka upp många trevliga middagar här. Vardagsrummet är så pass stort att du kan inreda snyggt med både soffa, fåtölj och en arbetsplats. Två rymliga skjutdörrsgarderober ger dig gott om förvaring för kläder, skor och väskor och det helkaklade badrummet har både tvättmaskin och torktumlare. 

Gavelfyra med balkong i söderläge

Upptäck en ljus och social gavelfyra med flera fönster i tre väderstreck. Här får du en rymlig balkong i fint söderläge med utsikt över gårdens grönska. Det kombinerade köket och vardagsrummet passar lika bra för dig som både gillar att bjuda in till stora middagar eller spendera fredagarna med familjen. Två av sovrummen ligger i hemmets mer privata del. Det mindre passar givetvis bra att inreda även som ett lugnt hemmakontor. Det tredje sovrummet går att välja bort mot ett större vardagsrum om det passar dig bättre. Gäst-wc och dubbla klädkammare underlättar din vardag här.