Vetenskapen Pedagogen Park, Mölndal

På en grön lugn plats i Mölndal växer Vetenskapen och Brf Aulan fram. Att bo här innebär att komma närmare allt det du uppskattar i livet – naturen, träningen, jobbet, återhämtningen och en lång middag på balkongen.

Kom närmare hem!
Vetenskapen är det gemensamma namnet för våra fyra kvarter i Pedagogen Park invid Änggårdsbergen i Mölndal. Här väntar nybyggda ljusa hem med generösa balkonger eller uteplatser och en grönskande gård med äppelträd, bärbuskar, odlingsmöjligheter och ett stort växthus. Kvarteren har ett toppenläge för dig som föredrar lugnet framför citypulsen och gärna tar dig ut i Änggårdsbergen med termosen eller löparskor lediga dagar. Här kan du njuta av frukost på balkongen under fågelsång. Från Vetenskapen har du nära till smidiga kommunikationer och cykelvägar vidare ut i Mölndal och centrala Göteborg. Mölndals centrum har vuxit de senaste åren. I den nya gallerian kan du uträtta de flesta av dina ärenden och på gågatorna finns flera trevliga restauranger och caféer med uteserveringar i solen. I området kring Åby Travet och Åbyvallen finns många möjligheter för dig som gillar att röra på dig. Här hittar du bland annat gym, fotbollsplaner, badmintonhall, padelbanor, ishall och is utomhus under vintern. Dessutom börjar det nya inomhusbadet att växa fram.

I Vetenskapen kommer du närmare allt det härliga i livet.

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 4 rum
Boarea Ca 35-90 kvm
Säljstart Planeras hösten 2021
Inflyttning Planeras från 2022/23

Hitta din favorit


Välkommen att titta på några av de spännande planlösningarna du hittar i Vetenskapen. Upptäck en etta med balkong och vinkelkök, en social trea med plats för hemmakontor och en rymlig ljus gavelfyra med stor matplats och bra förvaring. Oavsett vad du väljer har hemmen plats för dig, ditt liv och dina vänner.

Kika på planlösningarna »

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Hem från Skanska i sociala medier