BoKlok Liljekonvaljen - kloka lägenheter med balkong eller altan

Hej Färjestadens klokaste! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära havet och grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning hösten 2018.

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 53 - 81 kvm
Pris: 999 000 - 1 655 000
Månadskostnad: 3 050 - 4 655 kr
Säljstart: den 7 mars 2018
Inflyttning: Planerad till hösten 2018
Dela sidan:

Vi planerar att bygga totalt 24 bostadsrätter i ett lugnt område med närhet till havet. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan. 

BoKlok Liljekonvaljen ligger nära havet med vacker natur och lummiga skogar runt knuten. Cirka 1,5 kilometer bort ligger Talludden Stugby med badmöjligheter både i pool och i havet. Här kan du även ta en omgång äventyrsgolf med familj och vänner. Öland med sin unika natur erbjuder många trevliga utflyktsalternativ, vandrings- och cykelleder, loppisar och lanthandlare.

Från BoKlok Liljekonvaljen har du nära till allt du behöver dagligen. I närområdet finns mataffär, förskola, skola, sporthall, vårdcentral, folktandvård och Ölands köpstad. Ett stenkast från bostaden ligger Färjeparken - ett aktivitetsområde med bland annat lekpark, boulebana och grillplats. På gångavstånd ligger Färjestadens hamn med restauranger och kaféer - alla med utsikt över Kalmarsund.

Från Färjestaden tar du dig med bil eller buss till Kalmar på cirka 20 minuter via Ölandsbron. Under vår och sommar kan du även ta cykelfärjan till Kalmar från hamnen på cirka 30 minuter och passa på att njuta av en härlig båttur.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster och högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den lummiga gården.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: