BoKlok Liljekonvaljen - kloka lägenheter med balkong eller altan

Hej Färjestadens klokaste! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära havet och grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning hösten 2018.

Boarea: 53 - 81 kvm
Säljstart: Våren 2018
Inflyttning: Planerad till hösten 2018

Vi planerar att bygga totalt 24 bostadsrätter i ett lugnt område med närhet till havet. Tvåor, treor och fyror - alla med egen balkong eller altan. 

BoKlok Liljekonvaljen ligger nära havet med vacker natur och lummiga skogar runt knuten. Cirka 1,5 kilometer bort ligger Talludden Stugby med badmöjligheter både i pool och i havet. Här kan du även ta en omgång äventyrsgolf med familj och vänner. Öland med sin unika natur erbjuder många trevliga utflyktsalternativ, vandrings- och cykelleder, loppisar och lanthandlare.

Från BoKlok Liljekonvaljen har du nära till allt du behöver dagligen. I närområdet finns mataffär, förskola, skola, sporthall, vårdcentral, folktandvård och Ölands köpstad. Ett stenkast från bostaden ligger Färjeparken - ett aktivitetsområde med bland annat lekpark, boulebana och grillplats. På gångavstånd ligger Färjestadens hamn med restauranger och kaféer - alla med utsikt över Kalmarsund.

Från Färjestaden tar du dig med bil eller buss till Kalmar på cirka 20 minuter via Ölandsbron. Under vår och sommar kan du även ta cykelfärjan till Kalmar från hamnen på cirka 30 minuter och passa på att njuta av en härlig båttur.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster och högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den lummiga gården.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.