I Rotorfabriken bor du nära citypulsen

Nu planerar vi för fyra nya kvarter invid Järla sjö. Området blir en del av Centrala Nacka som ska utvecklas till en attraktiv och hållbar stadsdel, och en del av Nackas centrum. Kvarteren Rotorfabriken får ett perfekt läge för dig som vill bo nybyggt, modernt och bekvämt, nära det mesta.

Antal rum: 1 - 5 rum
Säljstart: preliminärt 2019
Inflyttning: preliminärt från 2022

Tidplan för Rotorfabriken

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visning
Besiktning
Inflyttning

Järla karakteriseras av moderna hus och industribyggnaderna från tidigt 1900-tal. I området invid Järla sjö planerar vi kvarteren Rotorfabriken med 500 Svanenmärkta hem, allt från smarta ettor till rymliga femmor. Här i Centrala Nacka bor du nära citypulsen men har lekplatser, fotbollsplaner, strandpromenader och restauranger inpå knuten. Nacka Forums stora utbud av butiker ligger på bekvämt avstånd och Saltsjöbanan samt bussar tar dig till Slussen på 15-20 min. En tunnelbanestation ska vara på plats i området ca år 2025.

Anmäl dig redan nu!

Vi tillämpar en enkel turordningsprincip: först i kön får välja först. Ju tidigare du anmäler ditt intresse för Rotorfabriken, desto större chans har du att kunna välja ett hem på säljpremiären. Självklart är det helt kostnadsfritt att anmäla ditt intresse i våra projekt.

Rotorfabriken är Svanenmärkt!


Svanenmärkt – bra för både dig och miljön

Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och skapar ett grönare samhälle.

Läs mer om våra Svanenmärkta hem »

Karta


Avstånd till platser

Närområdet

Rotorfabriken invid Järla Sjö i Centrala Nacka.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Rotorfabriken

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Warfvinges väg 25
112 74 Stockholm

Ansvariga kontaktpersoner

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.