Lägenhet 4 rok, 96 kvm

Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1101
1 / 2 - Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1101
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1101
2 / 2 - Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1101
Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1101
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1101

Välkommen in i denna välplanerade fyra, som kan bli en stor trea om det passar ditt liv bättre. Här har du både gäst-wc och ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Dessutom blir den öppningsbara inglasade balkongen ett extra rum året om.

Kom in i den inbjudande hallen med plats för avhängning till vänster. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum som är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar än en dusch så kan du välja det som tillval. Lite längre in i hallen hittar du en smidig skjutdörrsgarderob samt ett praktiskt städskåp.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet har ett härligt ljusinsläpp och rymmer både soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. Vill du skilja köksdelen från vardagsrumsdelen så kan du även välja till ett snyggt glasparti. Utanför breder den härliga balkongen ut sig. Med sin öppningsbara inglasning blir den ett extra rum att umgås i året om.

Från vardagsrumsdelen når du två av de tre sovrummen, båda med fint ljusinsläpp och garderobsutrymme för skor och kläder. Räcker det med två sovrum i lägenheten? Då kan du välja att få ett större vardagsrum istället. I hemmets andra del hittar du det tredje sovrummet, även det med egna garderober för förvaring. Här finns även en gäst-wc som underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 96 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1 av 8
Nummer 1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 december 2022
Egenskaper Balkong

Visning

Datum Torsdagen 29 september 2022
Tid 16:30 – 17:30
29/09/2022 16:30 29/09/2022 17:30 Visning av Färgeriet Förhandsvisning

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/norrkoping-fargeriet

Kungsgatan 59 Skanska DD/MM/YYYY

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Färgeriet? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440

Skanska Bostad i sociala medier