Lägenhet 1105

Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1105
1 / 2 - Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1105
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1105
2 / 2 - Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1105
Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1105
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1105

Kom in i denna sociala trea med stor inglasad balkong i soligt söderläge och ett fantastiskt ljusinsläpp. Här har du chansen att välja bort det mindre sovrummet för ett större vardagsrum samtidigt som du har tillgång till bra förvaring.

Välkommen in i den inbjudande hallen med plats för avhängning till höger. Härifrån når du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar än en dusch så kan du välja det som tillval. Lite längre in i hallen finns skjutdörrsgarderober med plats för en hel del förvaring, samt ett praktiskt städskåp.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från fönster i två väderstreck och rymmer både soffgrupp, tv och matplats för många gäster. Det öppna köket ger gott om plats för dig som uppskattar att laga mat. Vill du skilja köksdelen från vardagsrumsdelen så kan du även välja till ett snyggt glasparti.

Utanför breder den härliga balkongen ut sig i soligt söderläge. Den blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarmånaderna. Den är dessutom inglasad så du kan njuta av ett extra rum året om. Från vardagsrumsdelen når du de båda sovrummen, båda med fint ljusinsläpp och eget garderobsutrymme för skor och kläder. Räcker det med ett sovrum i lägenheten? Då kan du välja att få ett större vardagsrum istället. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 2 695 000 kr
Månadskostnad 4 579 kr
Boarea 80 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1 av 8
Nummer 1105
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 december 2022
Egenskaper Balkong
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Ansvarig kontaktperson

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier