Lägenhet 3 rok, 87,5 kvm

Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1204
1 / 2 - Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1204
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1204
2 / 2 - Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1204
Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1204
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1204

I den här ljusa och sociala trean finns plats för både vardag och trevliga helgmiddagar med vänner. Här finns både gäst-wc och bra förvaring. Njut av den stora balkongen i härligt sydostläge.

Välkommen in i den inbjudande hallen med plats för avhängning till vänster. Härifrån når du hemmets gäst-wc som underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Lite längre in i hallen finns en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring, samt ett praktiskt städskåp.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från fönster i två väderstreck och rymmer både soffgrupp, tv och matplats för många gäster. Det öppna köket ger gott om plats för dig som uppskattar att laga mat. Utanför breder den generösa balkongen ut sig i härligt sydostläge. Den blir en naturlig förlängning av rummet under sommarmånaderna. 

Från vardagsrumsdelen når du de båda sovrummen, båda med fint ljusinsläpp. Det mindre med garderober för skor och kläder. Det större med egen klädkammare. 

Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. 

När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 195 000 kr
Månadsavgift 6 232 kr
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2 av 8
Nummer 1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 december 2022
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka personlig visning
Vill du gå på visning och se närmare på bostäderna i Färgeriet? Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier