Lägenhet 3 rok, 87,5 kvm

Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1604
1 / 2 - Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1604
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1604
2 / 2 - Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1604
Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1604
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1604

I den här ljusa och sociala trean finns plats för både vardag och trevliga helgmiddagar med vänner. Här finns både gäst-wc och bra förvaring. Den stora balkongen i härligt sydostläge blir till ett extra rum och kan glasas in som tillval. Dessutom kan du välja bort det mindre sovrummet för ett större vardagsrum.

Välkommen in i den inbjudande hallen med plats för avhängning till vänster. Härifrån når du hemmets gäst-wc som underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Lite längre in i hallen finns en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring, samt ett praktiskt städskåp.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från fönster i två väderstreck och rymmer både soffgrupp, tv och matplats för många gäster. Det öppna köket ger gott om plats för dig som uppskattar att laga mat, dessutom kan du välja till en köksö för ännu mer arbetsyta. Vill du skilja köksdelen från vardagsrumsdelen så kan du även välja till ett snyggt glasparti.

Utanför breder den generösa balkongen ut sig i härligt sydostläge. Den blir en naturlig förlängning av rummet under sommarmånaderna. Som tillval kan du dessutom välja att få balkongen inglasad, och njuta av ett extra rum året om.

Från vardagsrumsdelen når du de båda sovrummen, båda med fint ljusinsläpp. Det mindre med garderober för skor och kläder. Det större med egen klädkammare. Räcker det med ett sovrum i lägenheten? Då kan du välja att få ett större vardagsrum istället.

Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar än en dusch så kan du välja det som tillval.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 8
Nummer 1604
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 december 2022

Visning

Datum Torsdagen 29 september 2022
Tid 16:30 – 17:30
29/09/2022 16:30 29/09/2022 17:30 Visning av Färgeriet Bokad visning, vänligen ring eller mejla mäklaren för att boka tid!

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/norrkoping-fargeriet

Kungsgatan 59 Skanska DD/MM/YYYY

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Färgeriet? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440

Skanska Bostad i sociala medier