Lägenhet 4 rok, 143 kvm

Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1704
1 / 2 - Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1704
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1704
2 / 2 - Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1704
Planlösning från Färgeriet, Norrköping, 1704
Situationsplan från Färgeriet, Norrköping, 1704

Välkommen till denna imponerande etagefyra högst upp i huset. Här har du tillgång till en 31 kvadratmeter stor takterrass i perfekt söderläge och en stor inglasad balkong. Njut av egen bastu med relaxrum och gäst-wc samt ett fantastiskt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck.

Kom in i den inbjudande hallen med plats för avhängning till vänster och fri sikt genom köket. Lite längre in hittar du garderober för förvaring samt ett praktiskt städskåp. Från hallen når du det första av två helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vill du hellre ha ett badkar än en dusch så kan du välja det som tillval.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en imponerande umgängesyta. Det härliga rummet badar i ljus och rymmer både en tilltagen soffgrupp och två matplatser som rymmer många gäster. I köket finns gott om plats för dig som uppskattar matlagning och köksön ger extra arbetsyta.

Utanför breder den stora balkongen ut sig och blir en naturlig förlängning av hemmet. Med sin öppningsbara inglasning blir den som ett extra rum året om. Från vardagsrumsdelen når du även det första av de två sovrummen. Det är stort och luftigt och har en smidig skjutdörrsgarderob för förvaring.

På övervåningen ligger hemmets andra helkaklade badrum med dusch. Det underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig i ordning samtidigt. Här hittar du även det andra sovrummet som har ett fantastiskt ljusinsläpp och en skjutdörrsgarderob som gör det enkelt att hålla ordning på skor och kläder.

På övervåningen hittar du även ett relaxrum med dusch och i anslutning ligger den ljusa bastun. Både sovrummet och relaxrummet leder ut till den storslagna takterrassen. Med sina 31 kvadratmeter och soliga söderläge blir den en given favoritplats under sommarhalvåret, med plats för både små och stora tillställningar under bar himmel.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 143 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 7 av 8
Nummer 1704
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning 1-31 december 2022

Visning

Datum Torsdagen 29 september 2022
Tid 16:30 – 17:30
29/09/2022 16:30 29/09/2022 17:30 Visning av Färgeriet Bokad visning, vänligen ring eller mejla mäklaren för att boka tid!

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/norrkoping-fargeriet

Kungsgatan 59 Skanska DD/MM/YYYY

Boka personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Färgeriet? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvarig kontaktperson

Henrik Johanson

Henrik Johanson

0703-747440

Skanska Bostad i sociala medier