Bo i en ny bostadsrätt mitt i stan

Boka personligt möte

Läget, läget läget

Läget, ett stenkast från Motala ström är oöverträffat. Längs med vattnet blir söndagspromenaderna till veckans skönaste stunder. I kvarteret hittar du allt från kvadratsmarta ettor till rymliga femmor och nästan alla hem har trevliga balkonger.

Närheten - friheten

I Brf Färgeriet får du ett hem där du har nära till nybakta frukostbröd, vänner, en solig uteservering och en skön stund på en filt i parken. Men också till bussen, jobbet eller studierna alla de dagar då långfrukostar inte hinns med.

Industrilandskap

Vårt nya kvarter växer fram i Norrköpings unika gula industrilandskap och bär arvet av stans storhetstid inom till exempel textilindustrin. Färgeriet har läckra tegeldetaljer i fasaden och stora fönster, i typisk industrikaraktär.

Med livet nära till hands

Från ditt hem i Färgeriet är du heller aldrig långt borta från en trevlig brunch på en uteservering eller en solig picknick med familjen i gröna Folkparken på andra sidan strömmen. Att bo mitt i centrum passar kanske extra bra för dig som njuter av god mat och dryck. Att ha promenadavstånd till alla caféer och krogar i Knäppingsborg kommer att ge dig många smakrika stunder.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Skanska Bostad i sociala medier