Bostadsrätter i Färgeriet

Nyfiken på Färgeriet? Vi bjuder här på fyra lägenhetstyper som kommer att finnas i kvarteret.

Tvåa om 47,5 kvadrat


Välkommen in i en välplanerad två på 47,5 kvm med trevligt vinkelkök, rymlig matplats och en balkong i sydostläge. Sovrummet är luftigt och har förvaring i en skjutdörrsgarderob.

Lgh 1303

Tvåa om 62,5 kvadrat


Titta närmare på en rymlig tvåa på 62,5 kvm med stora sociala ytor. I det kobinerade köket och vardagsrummet finns gott om plats för middagar och härligt kvällar med vänner. Både hall och sovrum har förvaring i skjutdörrsgarderober och balkongen ligger i sydostläge.

Lgh 1502

Trea om 87,5 kvadrat


Upptäck den här generösa trean på 87,5 kvm med gäst-wc, klädkammare och skjutdörrsgarderob. Hemmets sociala utrymmen blir snabbt en favoritplats för vänner och familj. Matplatsen får en perfekt plats framför fönstret och du kan välja till en trevlig köksö. Under sommaren förlängs hemmet av en balkong i sydostligt läge.

Lgh 1404

Femma om 171 kvadrat


Välkommen in i en riktig drömfemma i etage på 171 härliga kvm. Hemmets första våning har en öppen planlösning, kök med köksö och vardagsrum i anslutning till varandra. Här finns gott om plats för matplats, soffa och fåtöljer. Här kommer du och dina vänner att trivas! På sommaren kan du duka upp på balkongen och njuta av kvällssolen.

Etagevångingen har något så ovanligt som en egen relax och bastu med utgång till en stor terrass. Hemmet har gott om förvaringsmöjligheter i dubbla klädkammare och skjutdörrsgarderober samt två badrum som underlättar vardagen.  

1 / 2 - Lgh 1701 - Våning 1
2 / 2 - Lgh 1701 - Etagevåning

Med reservation för mindre ändringar