Det bekymmersfria livet mitt i stan

Nu planerar vi för ett nytt bostadskvarter mitt i centrala Norrköping, på ett trevligt läge invid Strömmen. Här kan du leva ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med stadens utbud precis utanför dörren.

Antal rum: 1 - 3 rum
Boarea: 32 - 78,5 kvm
Säljstart: Våren 2020
Inflyttning: Prel. hösten 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Nytt kvarter mitt i centrum!
Mitt bland de imponerande gula byggnaderna i Norrköpings centrum växer vårt nya kvarter fram. Brf Färgeriet smälter fint in bland den befintliga bebyggelsen med sin gulskiftande tegelfasad och bildar ett litet torg och en ny mötesplats. Att bo här innebär att kunna äta helgfrukost på ett café ett stenkast från din port och ta en kvällspromenad längs Strömmen efter middagen. Från Färgeriet har du promenad- och cykelavstånd till det mesta du behöver.

I Färgeriet planerar vi för 42 Svanenmärkta hem om 32 – 78,5 kvadrat, allt ifrån ettor till treor med öppen planlösning. Hemmen är planerade för att ta till vara på ljuset på bästa sätt och många av lägenheterna har fönster i två väderstreck med utsikt över staden. I nästan samtliga hem kommer du dessutom att kunna njuta av soliga timmar på en trevlig balkong.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönMiljömärkt-Svanenlogotype
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Välkommen till det bekymmersfria livet mitt i stan!

  Välkommen in!

  Här kan du njuta av soliga timmar på en trevlig balkong.

  Endast ett stenkast från Strömmen

  Lev ett bekymmersfri tillvaro i nybyggt hem!

  Här bor du i ett nybyggt hem med stadens utbud precis utanför dörren.

  Öppen planlösning i tvåan med utgång till balkongen.

  Öppet kök och närhet till vardagsrum och balkong ger en härlig studiokänsla i tvåan.

  Bra med förvaringsmöjligheter!

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Färgeriet i Norrköping

   Ansvariga kontaktpersoner

   Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

   Tel: 011-237000
   Hospitalsgatan 3
   Norrköping

   lansfast.se/norrkoping

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: