Citynära boende vid vattnet

Med centralt och attraktivt läge vid Motala Ström växer en ny del av Norrköpings innerstad fram. I kvarteret Inre hamnen planerar vi nu första etappen, Brf Hamnmagasinet, med ca 56 lägenheter med fokus på resurseffektivitet, teknisk innovation och hållbar livsstil.

Antal rum: 1 - 4 rum
Säljstart: Planerad till 2020
Inflyttning: Preliminärt 2022 - 2023

Norrköping fortsätter att växa och frodas
Nu är det dags att utveckla Norrköpings gamla hamnområde för att göra verklighet av visionen ”Inre hamnen” – ett stort nybyggnadsprojekt med över 2000 nya bostäder, flera nya restauranger, caféer, butiker parker och trivsamma promenadstråk. Detta kommer innebära många nya möjligheter att arbeta, idrotta, handla och umgås i området.

Skanska planerar att bygga 56 lägenheter i varierande storlekar, 1 - 4 rok. I området kommer det att finnas badplats, båtplats, kanaler, restauranger, caféer och mycket annat. Anmäl ditt intresse nu så missar du inget!

Svanenmärkt – ett lite snällare sätt att levamiljömärkning-svanenmärkt logotype
Det ska vara enkelt och nära på självklart att leva miljövänligt. När du väljer ett hem i Hamnmagasinet väljer du också att bo Svanenmärkt och grönt. Välisolerade hus med modern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser.

Välkommen till ett grönare hem!

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Hamnmagasinet i Norrköping

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: