BoKlok Seglet - kloka lägenheter med balkong eller altan med täppa

Hej Oskarshamns klokaste! Snart kan du bo så här. I en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Planerad inflyttning hösten 2019.

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 55 - 85 kvm
Pris: 995 000 - 1 695 000 kr
Månadskostnad: 3 232 - 4 993 kr
Säljstart: Vi säljer för fullt!
Inflyttning: Hösten 2019

Vi planerar att bygga totalt 40 bostadsrätter i havsnära Gröndal. Tvåor, treor och fyror - med balkong eller altan och egen täppa.

Här bor du i ett lugnt och tryggt bostadsområde med lummiga skogar runt knuten samtidigt som du kan känna havsbrisen - havet ligger nämligen bara 1,5 kilometer bort. Med närheten till havet erbjudes flera badplatser att välja mellan, ställen att söka fiskelyckan på - och självklart en vacker skärgård att upptäcka.

I Oskarshamn finns det mycket att se och göra - inne i centrum ligger Kulturhuset med bibliotek, konsthall och muséer - och tar man sig utanför city så finns det många vackra naturreservat och vandringsleder. Oskarshamn har många föreningar som sysslar med allt mellan bandy, körsång och fotboll. Cirka 3 kilometer från bostaden ligger Arena Oskarshamnn -  en stor sportanläggning som bland annat innehåller gym, simhall och fotbollsplan. Vill du istället aktivera dig på egen hand kan du ta en löprunda i Kristinebergs motionsslinga med egen hinderbana, cirka 1,5 kilometer bort.

BoKlok Seglet ligger knappt två kilometer sydost från Oskarshamn centrum i området Gröndal. Här bor du nära allt det där du behöver för en bekväm vardag - mataffär, pizzeria, frisör och vårdcentral finns cirka 500 meter från bostaden i Kristinebergs centrum. Likaså förskola och skola (F-9) ligger i närområdet. Inne i Oskarshamns centrum finns det shopping i alla dess former och många mysiga restauranger och caféer att välja mellan.

Det tar 10-15 minuter med buss in till centrum och busshållplats finns precis utanför bostaden. I centrum ligger Oskarshamn station där du ta dig vidare till andra orter i länet med buss eller ta tåget om du ska resa längre. Precis intill centrum ner mot vattnet ligger Oskarshamns hamn där du kan ta färjan till Byxelkrok, Blå Jungfrun och Visby.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den lummiga gården.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Ansvariga kontaktpersoner

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: