Hej Östersund! På gång: Nya radhus

Snart kan du bo i ett snyggt och smart radhus på Odenvallen, Östersund. 19 bostadsrättshus med en massa sol i trädgården. Inflyttning planeras till våren 2020.

Typ av bostad: Parhus, Radhus
Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 2 395 000 - 2 825 000 kr
Månadskostnad: 4 973 kr
Säljstart: Vi säljer för fullt!
Inflyttning: Våren 2020

De är moderna, bekväma, och uppdelade på två våningar så man kan vara tillsammans eller för sig själv, beroende på humör och aktivitet. Sa vi kvadratsmarta? Det är de också så klart.

Perfekt för dig som söker ett bekvämt och bekymmersfritt boende till en kostnad som tål att jämföras.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Vill du veta mer om BoKlok?

   Kundtjänst: 020-265565
   Växel: 010-448 00 00

   Kontakta oss via e-mail »

   Läs mer på boklok.se »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Dela sidan: