Natursköna Öjersjö

I populära Öjersjö intill Stora Kåsjön växter ett nytt naturskönt bostadsområde fram. I området kommer det att bli en blandad bebyggelse omgivet av bergshällar, grönska och skogspartier. Här planerar vi för 37 moderna och välplanerade villor och ett parhus i två plan i storlekar om 125 kvm och 150 kvm.

Säljstart: Planeras under 2019/2020
Dela sidan:

Tidplan för Öjersjö

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Inflyttning

Husen placeras i små pärlband för att maximera ljuset. Husen får egen carport och två uteplatser, en del med fina utblickar mot naturen och hästgården.

Här kommer du som gillar en aktiv livsstil att stortrivas med allt från blåbärs- och svampskog till sköna stigar för promenad, jogging eller mountainbike. I Kåsjön finns fina bad och fiske möjligheter och på vintern skridskoåkning. Gillar du att spela golf ligger Partille Golfklubb i närheten, här finns även en trevlig golfrestaurang.

I Öjersjö centrum finns den service du behöver och i samband med utveckling av området planeras även för en COOP butik. I närområdet finns redan flera förskolor och två grundskolor, i skolan Öjersjö brunn finns Åk F-9.

Du tar dig in till centrala Göteborg på 15 minuter. Landvetter Flygplats ligger bara 10 min bort.

Enkelt att leva miljövänligt 
I kvaretet Öjersjö blir alla villor blir Svanenmärkta och parhuset ett s k lågenergihus. Den dagen du flyttar in kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Karta


Avstånd till platser

Öjersjö blir ett naturnära bostadsområde

Närområde

Väljer du att bo i Öjersjö får du en trevlig hästgård som granne. Med naturen inpå knuten har du flera fina promenad- och cykelvägar samt golfbana. Populära bad och fiskesjön, Kåsjön ligger på promenadavstånd. 

I närområdet finns flera förskolor och två grundskolor, i skolan Öjersjö brunn finns Åk F-9.

I Öjersjö centrum finns den service du behöver och i samband med utveckling av området planeras även för en  matbutik. Partille centrum ligger på bekvämt avstånd med köpcentrum Allum, där finns en stor matbutik och flertalet av de stora butikskedjorna.

Du tar dig till centrala Göteborg eller Landvetterflygplats på bara 10 minuter med bil.

 

Gillar du att spela golf ligger Partille Golfklubb i närheten, här finns även en trevlig golfrestaurang. 

Här kommer du som gillar en aktiv livsstil att stortrivas med allt från blåbärs- och svampskog till sköna stigar för promenad.

Sköna stigar för jogging eller varför inte mountainbike.

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta oss gärna om du vill veta mer om kvarteret

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas gata 5
405 18 Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: