Parhus 10

Planlösning från Öjersjö Hagar, Partille, 10
1 / 2 - Planlösning från Öjersjö Hagar, Partille, 10
Situationsplan från Öjersjö Hagar, Partille, 10
2 / 2 - Situationsplan från Öjersjö Hagar, Partille, 10
Planlösning från Öjersjö Hagar, Partille, 10
Situationsplan från Öjersjö Hagar, Partille, 10

Välkommen in i detta ljusa parhus i två våningar, med öppen planlösning och gott om plats för både vardagsliv och helg. Här njuter du av en härlig trädgård och stor altan för sköna stunder när vännerna kommer förbi. Dessutom underlättas vardagen av två badrum, tvättstuga och carport.

När du kommer in möts du av den inbjudande hallen med klinkergolv och plats för avhängning samt en smart garderob placerad under trappan. Från hallen når du ett av de två badrummen med dusch och fönster som släpper in dagsljus.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Det luftiga vardagsrummet har ett underbart ljusinsläpp och kan inredas med en tilltagen soffa och fåtöljer. Fina dagar kan ni flytta ut på den stora altanen som blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret.

Det trevliga vinkelköket med bardel ger gott om plats för både matlagning, middagar och umgänge. Ett stort fönster över diskbänken fyller rummet med ljus och det praktiska skafferiskåpet ger bra förvaring. Under fina dagar kan ni flytta ut på den stora altanen som blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret.

Intill köksdelen ligger den smidiga tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och en smidig ho med ett litet fönster ovanför. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Från hallen når du den mysiga övervåningen med ett socialt allrum i mitten. Här ligger hemmets tre sovrum samt ett extra badrum med fönster och dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig iordning samtidigt. Vill du byta duschen mot ett badkar? Då kan du välja det som tillval. De mindre sovrummen har ett fint ljusinsläpp och garderober för förvaring. Det största sovrummet har en rymlig klädkammare med linneskåp och ett eget fönster som släpper in dagsljus.

Utanför huset har du tillgång till en smidig carport samt ett smart kallförråd för trädgårdsredskap eller leksaker. Här har du även möjligheten att välja en laddstolpe för elbil som tillval.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummen utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 126,5 kvm
Tomtarea 258 kvm
Antal rum 5
Nummer 10
Typ av bostad Parhus
Boendeform Äganderätt
Inflyttning 2023
Egenskaper Klädkammare, Uteplats

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Storlekar på tomt, carport och förråd


Tomtarea: 258 kvm

Carport: 30 kvm

Förråd: 12 kvm

Se bilder från hemmet


Vitt kök med vitt kakel Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska
Sovrum med säng och grågröna väggar parhus Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska
Barnrum med säng och gosedjur Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska

Hem från Skanska i sociala medier