Parhus 5 rok, 126,5 kvm

Planlösning från Öjersjö Hagar, Partille, 2
1 / 2 - Planlösning från Öjersjö Hagar, Partille, 2
Situationsplan från Öjersjö Hagar, Partille, 2
2 / 2 - Situationsplan från Öjersjö Hagar, Partille, 2
Planlösning från Öjersjö Hagar, Partille, 2
Situationsplan från Öjersjö Hagar, Partille, 2

Välkommen in i detta ljusa parhus i två våningar, med öppen planlösning och gott om plats för både vardagsliv och helg. Här njuter du av en härlig trädgård och stor altan för sköna stunder när vännerna kommer förbi. Dessutom underlättas vardagen av två badrum, tvättstuga och carport.

När du kommer in möts du av den inbjudande hallen med klinkergolv och plats för avhängning samt en smart garderob placerad under trappan. Från hallen når du ett av de två badrummen med dusch och fönster som släpper in dagsljus.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Det luftiga vardagsrummet har ett underbart ljusinsläpp och kan inredas med en tilltagen soffa och fåtöljer. Fina dagar kan ni flytta ut på den stora altanen som blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret.

Det trevliga vinkelköket med bardel ger gott om plats för både matlagning, middagar och umgänge. Ett stort fönster över diskbänken fyller rummet med ljus och det praktiska skafferiskåpet ger bra förvaring. Under fina dagar kan ni flytta ut på den stora altanen som blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret.

Intill köksdelen ligger den smidiga tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och en smidig ho med ett litet fönster ovanför. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

 

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 126,5 kvm
Tomtarea 357 kvm
Antal rum 5
Nummer 2
Typ av bostad Parhus
Boendeform Äganderätt
Inflyttning Startar sep 2022
Egenskaper Klädkammare, Uteplats

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Lisa Wessberg

Lisa Wessberg

031-733 20 28

Storlekar på tomt, carport och förråd


Tomtarea: 357 kvm

Carport: 20,5 kvm

Förråd: 11 kvm

Se bilder från hemmet


Vitt kök med vitt kakel Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska
Sovrum med säng och grågröna väggar parhus Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska
Barnrum med säng och gosedjur Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska

Skanska Bostad i sociala medier