Parhus 5 rok, 126,5 kvm

Planlösning från Öjersjö Hagar, Partille, 39
1 / 2 - Planlösning från Öjersjö Hagar, Partille, 39
Situationsplan från Öjersjö Hagar, Partille, 39
2 / 2 - Situationsplan från Öjersjö Hagar, Partille, 39
Planlösning från Öjersjö Hagar, Partille, 39
Situationsplan från Öjersjö Hagar, Partille, 39

I det här ljusa och sociala parhuset i två våningar är det lätt att trivas. Här njuter du av stor altan och trädgård för umgänge med familj och vänner. Det öppna och trevliga köket är den perfekta platsen för matlagning samtidigt som vardagen underlättas av två badrum, tvättstuga och carport. Välkommen in!

När du kommer in möts du av den inbjudande hallen med klinkergolv och plats för avhängning samt en smart garderob placerad under trappan. Från hallen når du ett av de två badrummen med dusch och fönster som släpper in dagsljus.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en generös umgängesyta. Vardagsrummet har ett underbart ljusinsläpp från stora fönster och en balkongdörr som bjuder in naturen. Rummet är stort och luftigt och kan inredas med en tilltagen soffa och fåtöljer.

Det trevliga vinkelköket med bardel ger gott om plats för både matlagning, middagar och umgänge. Ett stort fönster över diskbänken fyller rummet med ljus och det praktiska skafferiskåpet ger bra förvaring. Fina dagar kan ni flytta ut på den stora altanen som blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret.

Intill köksdelen ligger den smidiga tvättstugan som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och en smidig ho med ett litet fönster ovanför. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten samt väggskåp för extra förvaring.

Från hallen når du den mysiga övervåningen med ett socialt allrum i mitten. Här ligger hemmets tre sovrum samt ett extra badrum med dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig iordning samtidigt. Vill du byta duschen mot ett badkar? Då kan du välja det som tillval. De mindre sovrummen har ett fint ljusinsläpp och garderober för förvaring. Det största sovrummet har en rymlig klädkammare med linneskåp och ett eget fönster som släpper in dagsljus.

Utanför huset har du tillgång till en smidig carport samt ett smart kallförråd för trädgårdsredskap eller leksaker. Här har du även möjligheten att välja en laddstolpe för elbil som tillval.

Vårt originalsortiment med bland annat ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummen är helkaklade och utrustas med duschväggar i klarglas, kommod och lådfronter i vitt från INR.

 

Tyvärr finns inte längre möjlighet för dig som köper att göra egna tillval, då stopptiden för beställningar passerat. I många av bostäderna som är till salu har våra kundansvariga valt inredning i olika stilar. Hör av dig till vår mäklare för att få information om vilken inredning som finns i det hem som du är intresserad av.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 126,5 kvm
Tomtarea 323 kvm
Antal rum 5
Nummer 39
Typ av bostad Parhus
Boendeform Äganderätt
Inflyttning Startar sep 2022

Ansvariga kontaktpersoner

Karin Berggren

Karin Berggren

031-733 20 20
Lisa Wessberg

Lisa Wessberg

031-733 20 28

Skanska Bostad i sociala medier