Drömmen om livet i Öjersjö

Boka personlig visning
Översiktsbild Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska

I populära Öjersjö intill Stora Kåsjön växer Öjersjö Hagar fram. Här blir familjens dröm om ett grönare bekvämare liv och större frihet för barnen sann. I omgivningarna finns både lekplatser och gröna skogspartier. Här kommer bara fantasin att sätta stopp för lekarna. Både de friliggande villorna och parhusen erbjuder det du längtar efter – som generösa sociala ytor, uteplatser i bästa solläge, egen gräsmatta och carport.

Översiktsbild Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska
Lugn gata med barn som cyklar Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska

Öjersjö Hagar växer fram i familjeidyllen Öjersjö i Partille kommun. Området har blivit en omåttligt populär plats för barn och deras föräldrar att bo och leva på. Och det är inte svårt att förstå varför. Drömmer du om en trygg plats med naturen in på knuten så har du hittat rätt. En kort promenad hemifrån ligger Kåsjöns badplatser och bryggor. Hit kan du ta dig för ett mysigt kvällsdopp efter jobbet eller spendera en solig söndag med barnen. Öjersjö ligger intill Knipeflågsbergens naturreservat som i sin tur gränsar till Delsjöområdets naturreservat. Här har du njuta av fina promenadstigar, ett rikt djurliv och utmanande terränglöpning. Delsjöområdet har många fina utflyktsmål för familjen, som mysiga cafét Sjölyckan och barnvänliga badvikar.

Vardagsrum entrevåning parhus Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska
Sovrum med säng och grågröna väggar parhus Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska

Parhus med plats för livet

Välkommen in i det här trevliga parhuset på två ljusa våningar på sammanlagt 126,5 kvadrat. Här får du precis de sociala och praktiska ytorna en barnfamilj kan önska sig. Flera av parhusen är klimatneutrala. Det betyder att när du och din familj flyttar in här minskar ni era klimatavtryck och gör skillnad för framtiden.

Vardagsrum entrevåning villa Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska
Vardagsrum entrevåning villa Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska
Vardagsrum övervåning villa Öjersjö Hagar Partille Göteborg Skanska

En villa för den växande familjen

Den här rymliga villan på 149,5 välplanerade kvadrat är perfekt för den större familjen eller för dig som helt enkelt gillar luftiga sociala ytor och smarta lösningar som får vardagen att funka. Här finns gott om härlig plats för middagar med nya grannar och gamla vänner. Utanför villan finns en carport där du har möjlighet att välja tll en laddstolpe för din elbil. Här finns också plats för trädgårdsredskap och leksaker i ett praktiskt kallförråd med sedumtak.

Situationsplan Öjersjö Hagar

Skanska Bostad i sociala medier