Hej Simrishamn!

Vill du också ha ett kvadratsmart och bekymmersfritt boende? Nu bygger vi nya radhus och parhus i familjevänliga Simrislund. Inflyttning planeras till våren 2021.

Simrislund är ett familjevänligt villaområde i södra Simrishamn, med närhet till både naturen, skolor och den service du behöver dagligen.

Här ska vi bygga ett mysigt kvarter med 17 kloka rad- och parhus i bostadsrättsform - ett tryggt och bekymmersfritt boende, med priser som tål att jämföras! Till husen hör en egen trädgård i härligt syd- eller västläge, förråd på tomten och parkeringsplats.

I närområdet finns ett flertal förskolor och skolor. Från BoKlok Majrovan är det bara 500 m till närmsta förskola och 700 m till Simrislundsskolan. Det är cirka 1 km till mataffär med brett utbud och vårdcentral. I Simrishamn centrum finns all möjlig service, butiker, caféer och restauranger. Det är cirka 2 km till tågstationen och därifrån kan du ta Pågatåg till Ystad på 45 minuter och till Malmö på 1,5 timme.

Simrishamn är en genuin och vacker småstad som präglas av havet och naturen. Butiker, caféer och restauranger blandas med pastellfärgade hus och mysiga gränder. Från Simrishamn har man dessutom nära till hela Österlen, som bjuder på charmiga utflyktsmål, sevärdheter och museum.

Fakta om projektet

Typ av bostad: Parhus, Radhus
Antal rum: 5
Boarea: 117 kvm
Pris: 1.895.000-2.295.000kr
Månadskostnad: 5.196kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: Våren 2021

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Dela sidan: