Inflyttningsklara lägenheter med balkong eller altan med täppa i Trädgårdsstaden!

Hej Skövde! Nu kan du bo i en välplanerad, nybyggd lägenhet, nära allt du behöver dagligen, och samtidigt nära grönskande natur och parker i en helt ny stadsdel. Det bästa av två världar, skulle man kunna säga, till en kostnad som verkligen tål att jämföras. Passa på! Endast ett fåtal lägenheter kvar!

Antal rum: 2 - 4
Boarea: 53 - 81 kvm
Pris: 995 000 - 1 695 000 kr
Månadskostnad: 3 000 - 4 500 kr
Säljstart: Pågående
Inflyttning: Inflyttningsklart

Inflyttningsklart! BoKlok - Skanska och IKEA tillsammans.

Nu kan du bo både bra och prisvärt i en nybyggd och välplanerad BoKlok lägenhet i Trädgårdsstaden. Det är tryggt och enkelt att köpa bostad av oss. Bostaden kostar vad vi säger att den ska kosta. Vi gillar nämligen inte oväntade utgifter! Vi har därför inkluderat basutbud för TV, vatten, värme, sophantering och parkering i månadsavgiften. Lägenheterna på bottenvåning har egen altan med mysig grästäppa och lägenheterna på våning två har egen möblerbar balkong. I kvarteret BoKlok Anjou finns också gemensam trädgård och lekplats.

Inuti är lägenheterna öppna och rymliga med stora fönster, högt till tak och som alltid när det gäller BoKlok - så har de egen balkong eller altan. Badrum stort nog för tvätt och tork, och förråd som gömmer mycket. Vill du ha sällskap till fikat så lär du hitta det på den lummiga gården.

I stadsdelen finns redan en förskola och 2018 öppnas en grundskola med årskurs F-6. För den som är hästintresserad finns det idag en ridskola i närområdet.

Stadspulsen hittar du i centrala Skövde där det finns gott om restauranger, uteliv, kultur, shopping och nöjen.

Vilka är vi som bygger? BoKlok är Skanska och IKEA tillsammans. Vi har plockat det bästa ur de båda företagen och monterat ihop ett banbrytande koncept. I BoKlok går ingenjörskunskap och förståelse för människors boendedrömmar hand i hand. Vi tänker först och bygger sen.

Intresserad av en visning? Kontakta Ove Lundqvist på 010-449 20 90 eller ove.lundqvist@boklok.se för mer information!

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Vill du veta mer om BoKlok?

Kundtjänst: 020-265565
Växel: 010-448 00 00

Kontakta oss via e-mail »

Läs mer på boklok.se »

Ansvariga kontaktpersoner

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.