Välkommen in i en tvåa med plats för mer

Välkommen in i en rymlig tvåa med många möjligheter

Välkommen in i en rymlig tvåa med många möjligheter. Med fler kvadratmeter än vad du vanligtvis förväntar dig av en tvåa har du chans att inreda flexibelt. Du behöver inte en trea för att få ett mysigt krypin till familjen yngsta eller ett eget hemmakontor. De här stora tvåorna har dessutom en social och trevlig planlösning som har gott om plats för familj och vänner. Känn dig som hemma!

Ett sovrum med plats för mer

Det stora sovrummet är luftigt och ljust, har fina förvaringsmöjligheter i garderob eller skjutdörrsgarderob. När du placerat din säng och sängbord på ett önskvärt ställe så finns det gott om utrymme kvar.

Hemmakontoret

Hemmajobb har blivit vardag för många under den senaste tiden. Istället för att belamra köksbordet med datorer, anteckningsböcker och urdruckna kaffekoppar så kan du inreda ett eget hemmakontor i sovrummet. Du behöver inget separat rum för ett trevligt skrivbord, en liten hylla och en bekväm stol. Här lovar vi god arbetsro.

Sov i ro

Istället för ett hemmakontor i det stora sovrummet kan du istället inreda ett hörn till en rofylld sovplats för din lilla. Familjens yngsta behöver inget eget sovrum utan det är både smidigt och riktigt mysigt att ha sin bebis tätt inpå sig på natten Sätt upp en liten hylla för de allra första leksakerna och något gulligt på väggen att titta på.

Rum för livets goda stunder

Du kommer snart att upptäcka att den öppna och sociala planlösningen är perfekt för såväl långa middagar med vänner som familjemys. Det finns gott om utrymme för en större matplats och du kan pyssla i köket medan du småpratar med gästerna i soffan.

Hög standard

Inredningsstandarden i ditt nya hem håller en hög kvalitet och parkettgolv, skåpsluckor och lådor kommer att hålla i många år framöver. Även den klassiska snygga designen är något vi tror att du inte kommer att tröttna på. Kök- och badrumsinredning och vitvarorna kommer från välkända varumärken som till exempel Marbodal och Siemens och vitvarorna har dessutom låg energiförbrukning. Och något av det allra bästa är att allt är nytt och oanvänt den dagen då du kliver över tröskeln.