Lägenhet 01-1201

Bilden visar Silverdal, Sollentuna, 01-1201
1 / 7 - Bilden visar Silverdal, Sollentuna, 01-1201
Bilden visar Silverdal, Sollentuna, 01-1201
2 / 7 - Bilden visar Silverdal, Sollentuna, 01-1201
Bilden visar Silverdal, Sollentuna, 01-1201
3 / 7 - Bilden visar Silverdal, Sollentuna, 01-1201
Bilden visar Silverdal, Sollentuna, 01-1201
4 / 7 - Bilden visar Silverdal, Sollentuna, 01-1201
Bilden visar Silverdal, Sollentuna, 01-1201
5 / 7 - Bilden visar Silverdal, Sollentuna, 01-1201
Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 01-1201
6 / 7 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 01-1201
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 01-1201
7 / 7 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 01-1201

Följ med in högst upp i huset till en trea med gott om förvaring, balkong mot gården och rum för trevliga stunder med vänner.

En välkomnande entré med plats för avhängning, en garderob och ett städskåp öppnar upp den här rymliga trean. Rakt fram hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Till vänster om entrén finns det härliga köket som passar dig som gillar att bjuda familj och vänner på middag och brunch. Vinkelköket ger gott om plats att laga mat på och matplatsen har rum för många gäster. Härifrån når du hemmets mindre sovrum med plats för en säng, en arbetsplats och två garderober.

Till höger om entrén når du det trivsamma och rymliga vardagsrummet som ger dig chans att möblera med både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet med en trevlig balkong mot den lugna gården. Här kommer du att duka upp middagar med vänner och avsluta många fina dagar.

I vardagsrummet hittar du en klädkammare med plats för dina kläder. Från rummet tar du dig till det generösa sovrummet med plats för en dubbelsäng samt ett linneskåp. En rymlig klädkammare ger dig gott om plats för dina kläder och skor.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 73 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2
Nummer 01-1201
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Maj 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier