Lägenhet 01-1202

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 01-1202
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 01-1202
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 01-1202
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 01-1202

Välkommen högst upp i huset till en social tvåa med balkong mot gården.

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna kvadratsmarta tvåa. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch och en kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och här finns väggskåp för extra förvaring. I passagen mellan hallen och det övriga hemmet hittar du ett städskåp, en skjutdörrsgarderob med klädkammare och linneskåp med trådback.

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning och skapar ett luftigt rum som är perfekt för dig som gillar att ha vänner och grannar över på middag, fika eller söndagsbrunch. Vinkelköket ger dig plats för matlagning och matplatsen går att anpassa efter antalet gäster. Rummet förlängs med en trevlig balkong mot gården där du kan njuta under sommarhalvårets sköna dagar och ljumma kvällar. Från vardagsrummet når du hemmets sovrum med plats för en säng och tre garderober som tar hand om dina kläder. Fönstret vetter mot den lugna gården så att du kan vädra ostört under varma nätter.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 39 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2
Nummer 01-1202
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier