Lägenhet 02-1101

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 02-1101
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 02-1101
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 02-1101
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 02-1101

Välkommen till en trevlig gaveltrea med gott om förvaring och balkong i söderläge.

Välkommen in! En entré med plats för avhängning, två garderober och städskåp öppnar upp den här trevliga trean. Härifrån når du hemmets mindre sovrum med plats för en säng och två garderober. Från hallen hittar du en klädkammare som rymmer dina ytterkläder och prylar. Vidare genom hallen kliver du direkt in i det gästvänliga kombinerade köket och vardagsrummet med öppen social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner, familj och grannar till en spontan vardagsmiddag eller välplanerad söndagsbrunch. Rummet får ljus från flera stora fönster och vardagsrumsdelen rymmer både soffa och fåtöljer.

Via passagen tar du dig till det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

I slutet av passagen, i hemmets mer privata del, hittar du det generösa sovrummet med plats för en dubbelsäng, sängbord, en garderob samt ett linneskåp. Rummet får ljus från fönster i två väderstreck och härifrån når du en trevlig balkong i söderläge mot gården. Här kan du njuta av kopp morgonkaffe eller god middag under många soliga dagar och ljumma kvällar under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 70 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 1
Nummer 02-1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier