Lägenhet 02-1102

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 02-1102
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 02-1102
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 02-1102
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 02-1102

Välkommen in i en öppen tvåa med gott om förvaring och balkong mot gården.

Kliv in i en luftig entré med gott om plats för avhängning och en garderob. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch och en kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och här finns väggskåp för extra förvaring. Den rymliga hallen leder till hemmets sovrum med plats för en säng och utgång till en trevlig balkong mot den lugna gården. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe och vila i en solstol med en pod i öronen under fina dagar och kvällar framöver.

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning och skapar ett luftigt rum som är perfekt för dig som gärna bjuder hem familj, vänner och grannar på middag eller en trevlig söndagsbrunch. Köket ger dig plats för matlagning och matplatsen går att anpassa efter antalet gäster. Från rummet når du en generös klädkammare med garderober och städskåp. Här har du gott om utrymme för att förvara kläder, vinterkläder och prylar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 50,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1
Nummer 02-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier