Lägenhet 02-1203

Bilden visar Silverdal, Sollentuna, 02-1203
1 / 3 - Bilden visar Silverdal, Sollentuna, 02-1203
Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 02-1203
2 / 3 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 02-1203
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 02-1203
3 / 3 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 02-1203

Följ med högst upp i huset till en trea med gott om förvaring, balkong mot gården och rum för trevliga stunder med vänner.

En välkomnande entré med plats för avhängning, en garderob och ett städskåp öppnar upp den här rymliga trean. Härifrån når du ett förråd med plats för ytterkläder och prylar. Rakt fram från hallen hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Till höger om entrén finns det härliga köket som passar dig som gillar att bjuda familj och vänner på middag och brunch. Vinkelköket ger gott om plats att laga mat på och matplatsen är generös och har rum för många gäster. Härifrån når du hemmets mindre sovrum med plats för en säng och en arbetsplats.

Till vänster om entrén når du det trivsamma och rymliga vardagsrummet som ger dig chans att möblera med både soffa och fåtöljer. Under sommarhalvåret förlängs rummet med en trevlig balkong mot den lugna gården. Här kommer du att duka upp middagar med vänner och avsluta många fina dagar.

Från vardagsrummet tar du dig till det generösa sovrummet med plats för en dubbelsäng, sängbord och en stor skjutdörrsgarderob med gott om plats för dina kläder samt en trådback för linne.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 77 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2
Nummer 02-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juli 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier