Lägenhet 03-1101

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 03-1101
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 03-1101
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 03-1101
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 03-1101

Kliv in till en social tvåa med gott om förvaring och balkong.

Välkommen! En entré med plats för avhängning samt en garderob öppnar upp den här trevliga tvåan. Från hallen når du det helkaklade badrummet utrustat med dusch och en kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och för extra förvaring finns ett väggskåp.

Hallen tar dig in i det luftiga och gästvänliga kombinerade köket och vardagsrummet med öppen social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner, familj och grannar, både spontant och till fest. Under sommarhalvåret förlängs rummet av en trevlig balkong där du kan njuta av många sköna stunder och trevliga middagar framöver.

Från rummet når du ett rymligt förråd som håller ordning på dina kläder och prylar. Via vardagsrummet tar du dig till hemmets sovrum som har plats för en säng och gott om förvaring i tre garderober, ett linneskåp samt ett städskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1
Nummer 03-1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier