Lägenhet 03-1102

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 03-1102
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 03-1102
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 03-1102
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 03-1102

Välkommen in i en trevlig etta med balkong

En välkomnande entré med plats för avhängning och förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob med förråd samt trådback för linne öppnar upp denna kvadratsmarta etta. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch och en kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och här finns väggskåp för extra förvaring.

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning och skapar ett luftigt rum som är perfekt för dig som gillar att ha vänner och grannar över på middag, fika eller söndagsbrunch. Vinkelköket ger gott om plats för matlagning och sängen får en naturlig plats i den bortre delen av rummet. Under sommarhalvåret förlängs köksdelen med en trevlig balkong mot gården där du kan njuta under sköna dagar och ljumma kvällar.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 32 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 1
Nummer 03-1102
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier