Lägenhet 03-1204

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 03-1204
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 03-1204
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 03-1204
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 03-1204

Kliv in högst upp i huset till i en social tvåa med balkong och plats för vännerna.

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp den här luftiga tvåan. I hallen finns gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du hemmets sovrum med plats för en säng, ett sängbord, garderober och linneskåp. Rummets fönster vetter mot den lugna gården så att du kan vädra ostört under varma sommarnätter.

Vidare genom hallen når du det helkaklade badrummet utrustat med dusch och en kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och för extra förvaring finns ett väggskåp.

Hallen mynnar ut i det luftiga och gästvänliga kombinerade köket och vardagsrummet med öppen social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner, familj och grannar, både spontant och till fest. Under sommarhalvåret förlängs rummet av en trevlig balkong där du kan njuta av många sköna stunder framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 3 245 000 kr
Månadskostnad 3 030 kr
Boarea 50,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2
Nummer 03-1204
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Enligt ök.
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Hem från Skanska i sociala medier