Lägenhet 04-1002

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 04-1002
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 04-1002
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 04-1002
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 04-1002

Välkommen in i en härlig etta med sovalkov och stor uteplats mot gården.

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna luftiga etta. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch och en kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och här finns väggskåp för extra förvaring. I passagen mellan hallen och det övriga hemmet hittar du en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp.

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning och skapar ett luftigt rum där det är enkelt att trivas. Här kan du och dina vänner samlas för brunch, middag och mysiga filmkvällar framöver. Köket ger dig plats för matlagning och matplatsen går att anpassa efter antalet gäster. Din säng får sin naturliga plats i en avskild sovalkov. Rummet förlängs med en generös uteplats mot gården där du får rum att inreda med sköna utemöbler och gröna växter. Det blir en plats att njuta på under sommarhalvåret.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 41 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0
Nummer 04-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier