Lägenhet 04-1203

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 04-1203
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 04-1203
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 04-1203
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 04-1203

Högst upp i huset hittar du en social tvåa med gott om förvaring och balkong mot gården.

Välkommen in! En entré med plats för avhängning, en garderob samt en generös klädkammare med garderob och städskåp öppnar upp den här trevliga tvåan. Från hallen kliver du direkt in i det gästvänliga köket med öppen social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner, familj och grannar på middag eller en trevlig söndagsbrunch.
Rummet får ljus från flera fönster i två väderstreck och vardagsrumsdelen rymmer både soffa och fåtöljer.

Via passagen tar du dig till det helkaklade badrummet med dusch och en kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och här finns väggskåp för extra förvaring.

I slutet av passagen, i hemmets mer privata del, hittar du det generösa sovrummet med plats för en dubbelsäng, sängbord och två garderober samt ett linneskåp. Från rummet når du den trevliga balkongen mot den lugna gården. Här kan du njuta av ditt morgonkaffe och vila i en solstol med en pod i öronen under fina dagar och kvällar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 58 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 2
Nummer 04-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier