Lägenhet 05-1001

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 05-1001
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 05-1001
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 05-1001
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 05-1001

Här på entrévåningen hittar du en social tvåa med gott om förvaring och uteplats mot gården.

Välkommen in! En entré med plats för avhängning, en garderob, städskåp samt ett rymligt förråd med två garderober öppnar upp den här trevliga tvåan. Från hallen kliver du direkt in i det gästvänliga kombinerade köket och vardagsrummet med öppen social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner, familj och grannar på middag eller en trevlig söndagsbrunch. Rummet får ljus från tre stora fönster i sydvästligt läge och vardagsrumsdelen rymmer både soffa och fåtöljer.

Via passagen tar du dig till det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

I slutet av passagen, i hemmets mer privata del, hittar du det generösa sovrummet med plats för en dubbelsäng, sängbord och en garderob samt ett linneskåp. Rummet får ljus från fönster i två väderstreck och har utgång till den trevliga uteplatsen mot gården. Här kommer du att njuta av många koppar morgonkaffe under sommarmorgnarna.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 60,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 05-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier