Lägenhet 05-1003

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 05-1003
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 05-1003
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 05-1003
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 05-1003

Följ med in på entrévåningen till en social trea med uteplats mot gården och rum för trevliga stunder med vänner.

En välkomnande entré med plats för avhängning, garderob, städskåp och gott om förvaring för kläder och prylar i ett förråd öppnar upp den här rymliga trean. Från hallen når du hemmets mindre sovrum med plats för en säng, en arbetsplats och två garderober. Fönstret vetter mot den lugna gården så att du kan vädra utan att bli störd under varma sommarnätter. Rakt fram från hallen hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Till höger i passagen från hallen når du det stora kombinerade köket och vardagsrummet som har en öppen social planlösning som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag eller brunch. I vinkelköket har du gott om plats att laga mat och matplatsen rymmer många gäster. Vardagrumsdelen ger dig chans att möblera med både soffa och flera fåtöljer.

Till vänster i passagen från hallen når du det generösa sovrummet med plats för en dubbelsäng, sängbord och en skjutdörrsgarderob med plats för dina kläder samt en trådback för linne. Från rummet når du den trivsamma uteplatsen mot gården. Här kommer du att spendera många lata dagar och trevliga middagar med vänner under den varma delen av året.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 80 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0
Nummer 05-1003
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Oktober 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier