Lägenhet 05-1104

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 05-1104
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 05-1104
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 05-1104
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 05-1104

Här hittar du en tvåa med plats för trevliga middagar, bra förvaring och balkong mot gården.

Välkommen in! En entré med plats för avhängning i en rymlig skjutdörrsgarderob med städskåp och linneskåp med trådback öppnar upp den här trevliga tvåan. Härifrån kliver du direkt in i det gästvänliga kombinerade vardagsrummet och köket med öppen social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner, familj och grannar på middag eller en trevlig söndagsbrunch. Matplatsen rymmer flera gäster och går att anpassa då ni blir många runt bordet. Vardagsrumsdelen rymmer både soffa och fåtöljer.

Via passagen tar du dig till det helkaklade badrummet med dusch och en kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och här finns väggskåp för extra förvaring.

I slutet av passagen, i hemmets mer privata del, hittar du det generösa sovrummet med plats för en dubbelsäng, sängbord och en garderob samt ett praktiskt förråd. Från rummet når du balkongen mot den lugna gården. Här kan du dricka ditt morgonkaffe och vila i en solstol med en pod i öronen under fina dagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 59 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 1
Nummer 05-1104
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Enligt ök.

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier