Lägenhet 06-1001

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 06-1001
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 06-1001
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 06-1001
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 06-1001

Välkommen in på entrévåningen till en trevlig etta med uteplats.

En välkomnande entré med plats för avhängning och en garderob öppnar upp denna kvadratsmarta etta. Härifrån når du det helkaklade badrummet med dusch och en kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och här finns väggskåp för extra förvaring.

Kök och vardagsrum har en öppen social planlösning och skapar ett luftigt rum som är perfekt för dig som gillar att ha vänner över på middag, fika eller söndagsbrunch. Under sommarhalvåret förlängs köksdelen med en trevlig uteplats där du kan njuta av slappa dagar och trevliga middagar. Mellan vardagsrums- och köksdelen finns gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob med städskåp samt trådback för linne. Sängen får sin naturliga plats i en avskild del av vardagsrummet, och här finns också förvaringsmöjligheter i ett förråd.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 45 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0
Nummer 06-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier