Lägenhet 06-1005

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 06-1005
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 06-1005
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 06-1005
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 06-1005

Kliv in på entrévåningen till en social tvåa med gott om förvaring och stor uteplats mot gården.

Välkommen in! En entré med plats för avhängning samt en generös klädkammare med städskåp öppnar upp den här trevliga tvåan. Från hallen når du det helkaklade badrummet utrustat med dusch, men vill du hellre ha badkar går det bra att välja som tillval. En kombimaskin spar på golvytan och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt. För extra förvaring finns ett väggskåp. I hallen hittar du ytterligare en klädkammare som håller ordning på dina kläder och prylar. Vägg i vägg ligger hemmets sovrum med plats för en säng, sängbord, en garderob samt ett linneskåp. Rummet har fönster mot den lugna gården så att du kan vädra ostört under varma sommarnätter.

Från hallen når du det gästvänliga kombinerade köket och vardagsrummet med öppen social planlösning som passar utmärkt för dig som gärna bjuder hem vänner, familj och grannar. Under sommarhalvåret förlängs rummet av en generös uteplats mot gården där du kan njuta av många sköna stunder och trevliga middagar framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 45,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 06-1005
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier