Lägenhet 06-1006

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 06-1006
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 06-1006
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 06-1006
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 06-1006

Kliv in på entrévåningen till en social och luftiga tvåa med stor uteplats mot gården och rum för dina vänner.

Välkommen! En entré med plats för avhängning öppnar upp den här trevliga tvåan. Från hallen når du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Intill badrummet finns ett förråd som ger plats åt dina kläder och skor.

Hallen mynnar ut i köket som har gott om plats för matlagning. En vägg skiljer kök från matplats och vardagsrum och skapar en luftig halvöppen planlösning som passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Rummet får ljus från flera stora fönster i två väderstreck och under sommarhalvåret förlängs rummet av en generös uteplats där du kan njuta av många sköna stunder i en solstol eller under en middag med nya grannar framöver.

Via vardagsrummet tar du dig till hemmets sovrum som har plats för en dubbelsäng, ett sängbord och gott om förvaring i fyra garderober samt ett linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 60,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 06-1006
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier