Lägenhet 06-1103

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 06-1103
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 06-1103
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 06-1103
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 06-1103

Kliv in till en social fyra med två badrum, balkong och rum för familj och vänner.

En välkomnande entré med plats för avhängning, två garderober och städskåp öppnar upp den här trevliga trean. Rakt fram genom hallen hittar du hemmets två mindre sovrum.

Mitt emot ligger det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring. Vägg i vägg finner du hemmets lilla wc som underlättar under stressiga morgnar när alla i familjen ska iväg samtidigt.

Hallen mynnar ut i det stora köket som har gott om plats för matlagning. En vägg skiljer kök från matplats och vardagsrum och skapar en luftig halvöppen planlösning som passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Rummet får ljus från flera stora fönster i två väderstreck och här finns också utgång till den trevliga balkongen. Här kan du njuta av en kopp morgonkaffe eller avsluta kvällen med goda grannarna under somrarna framöver.


Från vardagsrummet når du hemmets större sovrum med plats för en dubbelsäng, ett sängbord och linneskåp. Dina kläder och skor får gott om utrymme i en rymlig klädkammare i anslutning till rummet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 89 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 1
Nummer 06-1103
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier