Lägenhet 06-1203

Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 06-1203
1 / 2 - Planlösning från Silverdal, Sollentuna, 06-1203
Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 06-1203
2 / 2 - Situationsplan från Silverdal, Sollentuna, 06-1203

Kliv in högst upp i huset till en social trea med gott om förvaring, balkong och rum för familj och vänner.

En välkomnande entré med plats för avhängning, garderob, städskåp och linneskåp öppnar upp den här trevliga trean. Direkt till vänster genom hallen hittar du det helkaklade badrummet som är utrustat med dusch, men vill du hellre ha ett badkar går det att välja som tillval. Badrummet har också tvättmaskin och torktumlare och ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det smidigare att vika och sortera tvätten. Här finns även väggskåp för extra förvaring.

Mitt emot ligger hemmets största sovrum med plats för en dubbelsäng och sängbord. Från rummet når du en rymlig klädkammare som håller ordning på dina kläder och skor samt ett lika stort förråd för dina prylar.

Hallen mynnar ut i det rymliga köket som har gott om utrymme för matlagning och en stor matplats. En vägg skiljer kök från vardagsrum och skapar en luftig halvöppen planlösning som passar utmärkt för dig som gillar att bjuda hem vänner. Rummet får ljus från flera stora fönster i två väderstreck.

I anslutning till rummet finns ett mindre förråd med utrymme för ytterligare kläder.
Från vardagsrummet når du hemmets mindre sovrum med plats för en säng, sängbord och en arbetsplats. Rummet har utgång till en trevlig balkong mot gården. Här kan du njuta av sköna stunder med en pod i öronen eller med ett svalkande glas under somrarna framöver.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar håller hög standard och är utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggnadsugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin, torktumlare med tillhörande bänkskiva och väggskåp. De mindre lägenheter har kombimaskin. För dig som vill sätta en personlig prägel finns tillval att göra i hemmets alla rum, både kostnadsfria och de som medför en extra kostnad, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 83,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 2
Nummer 06-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2020

Boka en personlig visning
Om inte visningsdatumet passar eller saknas så kan du alltid kontakta oss för en personlig visning. Boka en personlig visning genom att klicka på den blå boka knappen.

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

070-9392442

Hem från Skanska i sociala medier