Tillsammans i Silverdal

Under 2020 kan du flytta in i ett nytt kvarter i populära Silverdal. Vi kallar kvarteret Tillsammans vilket är helt naturligt för ett kvarter där hemmen och den gröna gården är som gjorda för att umgås och trivas med vänner och familj. Här lever du ett bekvämt liv i ett nybyggt hem med härliga grönområden och Edsvikens stränder nära till hands. Tillsammans är trevligast!

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 32 - 89 kvm
Pris: 1 740 000 - 4 595 000 kr
Månadskostnad: 2 104 - 4 845 kr
Säljstart: Pågående försäljning
Inflyttning: Från sommaren 2020

Ansvarig kontaktperson

Sandra Enåsen Due-Pedersen

Sandra Enåsen Due-Pedersen

010-449 71 87 Kontakta Sandra

Välkommen till Silverdal!
Silverdal har kommit att bli en omtyckt plats att bo och leva på. Här samsas lägenheter, radhus och kedjehus med olika stiluttryck i sköna omgivningar. Området karaktäriseras av sin breda mix av både barnfamiljer och unga par, som alla gärna vill ha närheten till naturen och badstränderna invid Edsviken. Men det är framför allt den charmiga småstadskänslan som lockar hit människor. Invid Silverdals Torg har trevliga småbutiker med ett personligt urval etablerats och här finns ett mysigt café och ett par restauranger där du snart blir stammis. I blomsteraffären, ett stenkast från vårt kvarter, kan du småprata med grannarna på fredagseftermiddagen och på lördagen kan du fixa håret hos frisören innan du köper gåbortpresent till kvällens middag i den lilla inredningsbutiken. I Silverdal är det enkelt att leva och att umgås. 

Kvarteret Tillsammans växer upp på en av de sista tomterna i Silverdal, några hundra meter från torget. Det betyder att du har en chans att hitta ett helt nybyggt hem där du kan göra dina egna inredningsval. Här hittar du allt från kvadrateffektiva ettor till familjevänliga fyror.

Samliga lägenheter är Svanenmärkta, har bra umgängesytor och trevliga balkonger eller uteplatser mot innergården. På den gröna innergården kan du njuta av en pod i skuggan av ett träd eller umgås med vänner på någon av de trevliga gemensamma sittplatserna.

Och bäst av allt är att i ett nybyggt och renoveringsfritt hem kan du njuta av livet och allt vad Silverdal har att erbjuda. 

Svanenmärkt för dig och miljön!svanenmarkt-logo
Hemmen i Silverdal kommer att Svanenmärkas, vilket gör att du som bor här räddar världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till genom att energiförbrukningen är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Vill du komma på visning?
Vi har regelbundna visningar i vår säljlokal som finns i Silverdal. Håll utkik efter dag och tid på vår hemsida. Om visningsinformation saknas kan du alltid kontakta vår säljare Sandra som gärna träffar dig på en personlig visning.

Hitta ditt nya hem med bostadsväljaren


Här kan du bland annat se vilka lediga lägenheter som finns, ljuset vid olika tidpunkter på dygnet och du kan även gå på en virtuell rundvandring i utvalda lägenheter. Håll bara muspekaren över fasaden och börja utforska! Lediga bostäder markeras med grönt, sålda eller reserverade bostäder markeras med orange respektive gult. Lägenheter som inte ingår i denna säljetapp markeras med grått. 

Planlösningar


Vilken inredning föredrar du?


Tre stilar för din inspiration

För att du ska hitta rätt stil och lyckas skapa den där hemtrevliga och personliga känslan i ditt nya hem, har vi tagit fram tre inredningsstilar som på olika sätt kombinerar några av de kostnadsfria tillvalen som vi erbjuder. Vi kallar dem Vila, Struktur och Harmoni och vi hoppas de ska hjälpa dig på traven i dina val.

Läs mer här >>

360-graders rundvandring


Följ med på en virtuell rundvandring

Här bjuder vi på smakprov av några av de lägenhetstyper du hittar i Brf Tillsammans. Följ med på 360-graders rundvandring i de olika hemmen och hitta din favorit redan idag. Klicka här >>

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Alla hem har öppen planlösning

  Rum med plats för familjen

  Masterbedroom med klädkammare

  Praktiskt rum för tonåringen

  Alla hem på entréplan har en takhöjd på 2.90m

  Alla hem på entréplan har en takhöjd på 2.90m

  Kök med gott om förvaring

  Kvadratsmarta mindre lägenheter

  Med dina inredningsval gör du ditt hem personligt

  Balkonger med utsikt mot innergården

  En innergård i mindre skala som känns gemytlig och personlig

  Närområdet

  I Silverdal bor du bara minuter från bad, löpning och svampplockning intill den vackra Edsviken, som är ett perfekt utflyktsmål för både stora och små. Och när du saknar storstadspulsen väntar innerstan bara 10 minuter bort. 

  All tänkbar service finns på bekvämt cykelavstånd. I Sollentuna Centrum hittar du ett rejält utbud av såväl mataffärer och klädbutiker som bokhandel, apotek och Systembolag. Det finns även servicebutiker på Silverdals Torg, som du når en kort promenad hemifrån.

  En illustrationskarta över Silverdal

  Du är alltid nära vatten med Edsviken på promenadavstånd.

  Med naturen runt hörnet finns möjligheter för fina löprundor eller varför inte en avkopplande promenad.

  På Silverdals Torg hittar du mindre servicebutiker och restauranger.

  Här finner du service med stor personlighet såsom inredningsbutik eller hårfrisör.

  Det finns flera busslinjer att välja på inom Silverdal. Närmaste hållplats ligger på Rådanvägen.

  Med pendeltåget från Helenelund tar du dig till City på ca 10 minuter.

  Det finns fyra förskolor i området. Både kommunala och i fristående regi.

  Inspiraskolan finns från förskoleklass till årskurs 9.

  Futuraskolan Rådan är en F-9 skola och du hittar den i det anrika skolhuset Rådan alldeles intill Edsviken.

  Silverdalsskolan finns närmaste Silverdals Torg och har barn från sex år till gymnasiet.

  Lillstugan, Silverdals egen charmiga lunchrestaurang som även handhar catering.

  För dig som gillar att röra på dig så finns Puls & Träning på Silverdals Torg.

  Silverdalshallen ligger mitt i Silverdal och är en allmän sporthall.

  Det finns flera större köpcentrum runt om Silverdal bl.a. Sollentuna centrum.

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Brf Tillsammans i Silverdal, Sollentuna

   Ansvarig kontaktperson

   Sandra Enåsen Due-Pedersen

   Sandra Enåsen Due-Pedersen

   010-449 71 87 Kontakta Sandra

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Warfvinges väg 25
   112 74 Stockholm
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: